Γενικό Λύκειο Αυλωναρίου

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Θεατρικό Μουσικό Δρώμενο «Τα πάνω κάτω μετά μουσικής?»

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Θεατρικό μουσικό δρώμενο

pano kato

 Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, στις 7:30 μ.μ, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Αυλωναρίου ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία το θεατρικό μουσικό δρώμενο  «Τα πάνω κάτω μετά μουσικής?». 

Η μαθητική εκδήλωση ξεκίνησε με σατυρική θεατρική παράσταση, σε κείμενα που έγραψαν για τους καθηγητές τους - με πολύ αγάπη και σεβασμό - οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.  Η παράσταση ανέδειξε ταλέντα υποκριτικής, προκάλεσε αυθόρμητο γέλιο, το ζεστό χειροκρότημα των θεατών και επισφράγισε την ελευθερία έκφρασης και το δημοκρατικό πνεύμα του σχολείου.  

Στο διάλειμμα μετά τη θεατρική παράσταση, υπήρχε μπουφές με φαγητά και γλυκά τα οποία πρόσφεραν οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσικό πρόγραμμα από μαθητές και μαθήτριες του σχολείου που παίζουν μουσικά όργανα και τραγουδούν. Η απήχηση του μουσικού προγράμματος στο κοινό ήταν τόσο μεγάλη που πολλές φορές οι  θεατές συμπαρασύρθηκαν να τραγουδήσουν.  

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ευβοίας κ. Αικατερίνη Καραμάνου, την οποία ευχαριστούν ιδιαίτερα οι καθηγητές και μαθητές του σχολείου για τη σταθερή ανταπόκριση της σε κάθε πρόσκληση τους.

Το συνολικό καλλιτεχνικό εγχείρημα υποστήριξε σκηνοθετικά και οργανωτικά ο καθηγητής  Μαθηματικών του σχολείου κ. Θεόδωρος Ψυχάρης.

1THEATR

Η θεατρική ομάδα με τον συντονιστή- καθηγητή τους κ. Θ.Ψυχάρη χειροκροτούνται από το κοινό.


 2THEATR

Η μουσική και θεατρική ομάδα του σχολείου με τη Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Ν.Ευβοίας  κ. Αικ. Καραμάνου και τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Θ. Ψυχάρη.

 

3THEATR 

Στιγμιότυπο από την παράσταση

 

 4THEATR

 

Η κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Αυλωναρίου

 

 

 

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

timetable

Δωρεά Αθλητικού Υλικού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Αυλωναρίου

08 FlatBallIcons_Volley-512